LUXSUSPAKKE 2 XL

DKK399,00 pr. måned

LUXSUSPAKKE 2 består af 8-12 dele af fantastisk luxsus konfekture. Det kan eksempelvis være exceptionel god chokolade, kvalitets lakrids og ultra lækre sprøde chips. Sendt gratis direkte til dig sidst i måneden, hele året rundt.

God til de fleste familier

Første betaling: august 25, 2022

Varenummer (SKU): 2020LP2 Kategori:

Beskrivelse

Hvad er Luxsuspakken?

Luxsuspakken fra Floridor, er noget at det absolut bedste konfekture (slik, chokolade og andre lækre sager),  man kan finde på markedet. Det hele pakkes i en kasse og sendes direkte hjem til dig hver måned. Hvad Luxsuspakken indeholder er en overraskelse, men vi lover at gøre vores yderste for at kun det bedste og lækreste konfekture til dig og din familie.

Drømmer du om at få noget af det absolut fineste, flotteste og bedste konfekture sendt direkte hjem til din adresse? En stor pakke fyldt med de absolut lækreste overraskelser… Netop dette får du med Luxsuspakken fra Floridor. Indholdet i Luxsuspakken er håndplukket efter den gode smag og den bedste kvalitet. Din familie vil helt sikkert være dig evig taknemmelig, når de hver eneste måned bliver overrasket med nye overraskelser.

Der er tre forskellige størrelse luxsuspakker. Alle indeholdende kvalitets lakrids, bløde vingummier, knasende snacks, lækker chokolade samt ekstra sprøde chips og selvfølgelig meget andet delikat konfekture. I Luxsuspakken er der rigeligt til alle og du vælger blot den størrelse som der passer dig og din familie. Medfølgende vil der altid være et ark med beskrivelse af Luxsuspakkens indhold.

Luxsuspakken sendes hver eneste måned, men du kan altid opsige dit abonnement, eller sætte det på pause. Hos os er der nemlig ingen binding – vi har tillid til at du vil elske vores luxsuspakke. Vil du allerede have tilsendt en luxsuspakke i denne måned? Så bestil den med det samme. Herunder kan du se nogle eksempler af hvad Luxsuspakken kan indeholde. Men der er nyt spændende med hver eneste gang!

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse 40 × 40 × 20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LUXSUSPAKKE 2 XL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.